Troeven

Erkende
assistentiewoningen

Residentie Rousse is een erkende assistentiewoning, die voldoet aan de wettelijke vereisten, bepaald door het Departement Zorg van de Vlaamse Overheid.

Het nabijgelegen Woonzorgcentrum Westerlinde, initiatief van de Zorggroep H. Hart, staat garant voor de assistentie aan de bewoners. Ook wanneer er zorg nodig is, staat ons team van experts klaar om je te ondersteunen.

Residentie Rousse is een eerste nieuw initiatief van Zorggroep H. Hart in Roeselare. Sinds 2014 zijn we reeds actief in Roeselare en bieden wij met het Woonzorgcentrum Westerlinde een warme thuis aan een 120-tal bewoners. Zorggroep H. Hart biedt al meer dan 35 jaar tal van diensten met focus op wonen, leven en welzijn in West-Vlaanderen.

Salon Rousse als
ontmoetingsruimte.

Op het gelijkvloers van Residentie Rousse nestelt zich een open ontmoetingsruimte, waar de mogelijkheden voor activiteiten en sociale bijeenkomsten openliggen. Nodig vrienden en familie uit voor een drankje en een fijne babbel of lees in alle rust de krant op het overdekte terras aan de voorzijde van Salon Rousse. Er bevindt zich tevens een terras aan de achterzijde, dat een mooi zicht biedt op de groene binnentuin.

Uitgebreide
parkeergelegenheid
en berging.

In Residentie Rousse kan je vlot je wagen of fiets kwijt dankzij een ruime ondergrondse parking en private fietsenstalling. Verder is er in de Westlaan voldoende parkeergelegenheid voorhanden.

Op verdieping -1 is er per appartement een extra afgesloten opbergruimte voorzien.