Appartement

Residentie Rousse bestaat uit 8 doorloop appartementen, vooraan uitkijkend op de stad en achteraan op de groene binnentuin.
Zo genieten ze langs beide zijden van een zee aan daglicht.

Binnen de ruime oppervlaktes van +- 70 m² is er plaats voor een leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een gastentoilet en een aparte berging.

Vanop de riante, zuidwestgerichte terrassen voel je je te allen tijde verbonden met het stadsleven. De plek bij uitstek om te genieten van een potje koffie of om gezellig samen te komen met familie en vrienden.

Oppervlakte± 70 m²

Terras: ± 14 m²

Aantal slaapkamers:2

Plan appartement

Penthouse

Residentie Rousse bestaat uit 2 penthouse appartementen met ruime oppervlaktes tot wel 85 m². De penthouse appartementen kijken net zoals de standaard appartementen vooraan uit op de stad en achteraan op de groene binnentuin.

Binnen de ruime oppervlaktes van +- 85 m² is er plaats voor een leefruimte met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer, een gastentoilet en een aparte berging.

Vanop de riante, zuidwestgerichte terrassen van maar liefst 22 m² voel je je te allen tijde verbonden met het stadsleven. De plek bij uitstek om te genieten van een potje koffie of om gezellig samen te komen met familie en vrienden.

Oppervlakte± 85 m²

Terras: ± 22 m²

Slaapkamers:2

Plan penthouse